Благодаря им! Благодаря Ви! На всеки за всичко!

В седмицата преди да излезе новият брой на списание CODIFY искам с признателност да благодаря на онези хора, които разбират смисъла на този проект, които ме подкрепиха и подкрепят, които имат онази житейска интелигентност да оценят важността от подобни дейност и инициативи в полза на общността! Тези, които не са шумни в помощта, но са стълб, който, вярвам, крепи нравствеността в страната! А те, те са толкова важни за национална ценностна система с основен приоритет “морал”!

След всеки нов брой, след като завърша труда по творческата и техническата част, след като съм преминала през всички разговори, дебати, предаване на знания и идеи, мотивация, подкрепа и отдаденост, изпозлвам няколко дни време за анализ. Да отпочинат мислите ми, и да бъда и критична, и креативна към себе си и реализацията на CODIFY!

Това не е продукт на материалното, това е произведение, което крепи, укрепва, застъпва и цели да запази във времето непреходни морала, разбирателството, но и културния дух за възпитателен и примерен мотив в индивидуалността човек към човека! Нещо уж абстрактно, чуждо и далечно за непросветения, но пък най-съкровено в просветния път на отговорността и принципността!

Благодаря им! Благодаря Ви! На всеки за всичко!

💚💙🌍

Не пропускайте списание CODIFY тук https://elenanobleschooling.org/codify, а комплиментите Ви очакват тук https://elenanoble.org/комплименти/#book.

инж. Станислава-Владимира Станкова