Браво, Елена Станкова!

Браво, Elena Stankova! 👏🏼👏🏼👏🏼
Неслучайно си първата жена в историята на българския баскетбол със златен дубъл в един сезон! Неслучайно написана спортната история на Хасково със златни букви! Неслучайно феновете винаги избират теб! Неслучайно си най-силната жена, призната от конкурентите!
Затова друг не успя, но ти – ДА!

“Четете, скъпи фенове! Четете, и когато сърцата Ви бият в синьо или в червено, не бива да забравяте голата истина – Вие, изпълвайки стадионите, милеейки за любимия клуб, сте най-удобната и плътна завеса на задкулисието, на огромната измама, наречена български футбол!
В българския баскетбол покварата е същата! Няма май вече незамесени, има само, правещи се на ощипани! Рибата е вмирисана откъм главата, ама яко!
Когато поех Хасково 2012, по липса на друг, защото първоначално нямах такова желание, много скоро разбрах, че освен противниците, трябва да преборя и всички задкулисни договорки, от които бях зашеметена, че съществуват! Знаех, че ще се справя, с точните хора до мен, образовани и умни, знаех, че ще успеем, че ще станем и шампиони, и носители на купата, имах и търпението, но че покварата е в такива мащаби, дори фантазията ми не го побираше! Но си казах, че ще я преборим! И затова Хасково 2012 винаги ще е перла в короната, защото е въпреки измамата! Затова нямам уважение към тази среда, нямам уважение към българския спорт и неговите управници, нямам уважение към резултатите, защото дали е черно тото или договорки, е все тая, все е измама, все е далече от спортните ценности!
А колко сълзи има в очите ми и мъка в душата ми, когато същите тея покварени люде поставят цветя на гробовете на велики българи!
Ах свят, ах поквара!”

https://bird.bg/batkov-kelong-dantan/