БФБ и липса на отговори

Българската федерация по баскетбол кога ще информира публично обществеността колко и кои български баскетболисти и/или баскетболистки, треньори и други български лица, свързани с българския баскетбол, са със спрени права във връзка с разследвания за нерегламентирани залози и черно тото?!

Ще се намери ли журналист в България да попита Българската федерация по баскетбол кога ще информира публично обществеността колко и кои български баскетболисти и/или баскетболистки, треньори и други български лица, свързани с българския баскетбол, са със спрени права във връзка с разследвания за нерегламентирани залози и черно тото?!

Кои от тях са по разследване на ФИБА? Кои от тях са по разследване на ДАНС? Кои от тях са по съвместни и международни разследвания?

Участва ли и Българската федерация по баскетбол в нерегламентирани залози и черно тото?!

Българската федерация по баскетбол трябва да е наясно, че има неотменим обществен ангажимент като ноторно задължение, особено при обвързването с “НАЦИОНАЛЕН” и “БЪЛГАРСКИ”, да се отчита публично пред хората, защото от дейността ѝ и начина ѝ на функциониране зависят и други системи в държавата, но най-вече възможностите за кариерно развитие на младите хора като професионалисти в спортната сфера.

Няма къде да се скриете! Трябва да сте наясно и с това! Всичко се знае! Всички се знаете! Службите също!

Станислава-Владимира