В един предизборен вестник прочетох, че политиците получават своята оценка на избори

В един предизборен вестник, мушнат под вратата ми, прочетох, че политиците получават своята оценка на избори.
Към днешна дата при обработени 100.00% СИК протоколи в РИК одобрението към:
Делян Добрев, областен координатор ГЕРБ Хасково – 1383 гласа
Стефка Здравкова, областен управител Хасково – 410 гласа
С оглед на проваления кадрови ресурс, в норма вратите на бизнеса и интелектуалния вот останаха затворени за тези кандидати, а спортният избор отново бе звучен. Заможните момчета повдигнаха резултата не заради партията/коалицията, а заради личния си пропуск към парламентарните опционни хубавини.
Десетилетия не е работено в полза на областната общност по социално отговорна линия, за да може тази циркулация да благодари като обратна връзка в изборния процес.
Кампанията се състоя далеч от професионализма и от пъзела на успеха, далеч от детайлите към успеха. Това обстоятелство намира своята закономерност при нулева експертиза на компетентностен модел. Постоянният състав е в константна безидейност.
За присмеха на “ПР” Недялка в изборния ден към областния координатор, за системните й нарушения и липсата на вещина, за отмъкването на бюлетини от братския джоб, за вътрешноструктурните компрометиране и затриване…идващият да му мисли.
Пристъпваме към сензацията на изборите с 13655 преференции за Георги Станков, който с лекота бутна водача на листата. Крепителите на вота вече имат друга ориентировка с нови лица на корицата.
Голямото принуждение в нищожност. За нищо!

инж. Станислава-Владимира Станкова