Двукратният шампион на WNBA, Брайън Аглер, специално към Вас!

Това, което бих искал да споделя с аудиторията на Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”, се надявам да се разбере като импулс в дейността на тези млади хора, да виждат успеха през труда и правилната нагласа. Ако се съсредоточим върху всичко, с което сме благословени, вместо върху нашите агонии всеки ден, ще открием, че имаме много повече за какво да сме благодарни, и така да откриваме и повече начини да бъдем много по-щастливи.
Съни (Станислава-Владимира) е много специален човек. С удоволствие отдавам подкрепата си към това, което тя прави, защото най-важното е какво тя прави за общността, и всяка подкрепа подпомага тези усилия да се реализират успешно.
– Брайън Аглер

Брайън Аглер, като старши треньор, е двукратен шампион на WNBA с отборите на Сиатъл Сторм (2010) и Лос Анджелис Спаркс (2016). Ръководил е и отбора на Далас Уингс от 2019 г. до 2020 г.
По време на своята треньорска кариера Аглер е бил наставник на звезди като Кандис Паркър, Нека Огумике, Алана Биърд, Скайлър Дигинс-Смит, Тейлър Хил, Лиз Кембидж, Меган Густафсон и Арике Огунбовале.
Понастоящем Брайън Аглер e спортен директор на Wittenberg University.

Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна” изказва своите благодарности към г-н Брайън Аглер. За нас е изключителна чест човек като него да отделя от времето си за мотивация и подкрепа към целите и дейността ни. Всеки подобен жест характеризира човечността като непреходна!