Докога животът на младите хора ще зависи от това?

Анжелина Янева за пореден път последва Минко Ангелов като експерт връзки с обществеността в Областна администрация Хасково след поредица от сигнали за установените отклонения от нужната експертност за тази позиция. Сами видяхте Янева по какъв начин си позволи да прекрачи прага на църква.

Докато млади, кадърни, образовани и изключително потенциални млади момичета от областта са принудени да работят като сервитьорки или да напускат родния си град, подобно неприличие се вихри по етажите на властта до последните предели на непристойност, но и за смайване на гражданите.

Как президентът Румен Радев допуска затварянето на родния път на млади, енергични и подготвени хора, мога да посоча със сигурност поне 5 такива, да останат по места и да се реализират спрямо компетентностния си модел, които млади хора са и в абсолютна готовност да представляват цивилизован и модернизиран изглед за населена област на страна членка на ЕС, като се овластяват позиции от некомпетентни, неграмотни и злепоставящи държавното управление лица?
Водещите морал, прозрачност и почтеност предопределят класата на политици и общественици! А мълчанието по адресираните до Вас сигнали от моя страна навява на прелъстителни мотиви. Докога обаче животът на младите хора ще зависи от това?

Няма да спра да Ви питам и да търся оздравяване на средата, защото много сте длъжници на поколенията с изкривяване на равния старт и равните възможности на гражданите за реализация, както и със съмненията за прозрачност в управлението при константна декларация за онези приказни честност, прозрачност и почтеност.

Когато се допуска това, срещу което се въстава, мъченици сме ние, ала Вие сте престъпници с бели якички!

Румен Радев, президент на Република България:
“Не подминавайте агресията на невежеството. Днес много хора от високи трибуни осакатяват езика ни. Някои се опитват да ни кажат, че грамотността е досадна подробност. Вие най-добре знаете, че онзи, който не почита правилата на граматиката, ще пренебрегне и закона. Разрешили сме на хора, които не почитат книгите, да взимат решения”.

инж. Станислава-Владимира Станкова