Елена Станкова: Михаил Гавазов ме впечатли с огромен потенциал

Елена Станкова:

1. Това дете ме впечатли с огромен потенциал, а след като прочетох какво е написало, имам обяснение за всичко, което го прави толкова перспективно!
2. На всички глупави ръководители в българския спорт и кметове, които твърдят, че в градовете им няма място за професионален спорт, а някои такива са и областни градове, едно дете им зашлеви шамар с написаното за необходимостта от професионален отбор, защо децата трябва да имат примера пред очите си, който да дразни спортните им сетива и да ги тегли като магнит към върха! Трябва не само професионален отбор, трябва отбор шампион, трябва и всяка следваща градация извън пределите на държавата!
Затова към всички глупави управленци: не погубвайте бъдещето на децата с невежеството си! Създайте им условия, в които да намерят своите лидери!
Иначе цели паралелки, например в Хасково, са с двойки! Защото липсват морални стимули за всестранното развитие на младите в града!
Ботевград е пример за подражание, и защо гражданите на някои градове ще страдат заради невежеството на кметовете си, а в други, като Ботевград, цял един град ще се пука по шевовете от гордост!
Дори не мога да подходя със снисхождение, когато някой подритва бъдещето на децата ни!
Благодарение на професионалния отбор на Балкан – шампион на България, това дете е вече млад мъж, който ще поеме щафетата и ще изведе Ботевград към нови върхове! И той не е сам, те са цяла бодра смяна с осмислен житейски път! А това е само един малък град!

МИХАИЛ ГАВАЗОВ:

Помня деня, в който гледах финалния мач 4 (2019 г.) Балкан – Левски. Мечтах си как един ден ще играя за мъжкия отбор на любимия ми клуб и ще спечеля титла! Ето че този ден дойде по-рано, отколкото съм предполагал.
Изпитах истинска еуфория, когато победихме. Моите близки, роднини и приятели бяха на терена и се радвам, че изживях този върхов момент заедно с тях!
,,Благодарен” – така се определям в последните 2 години. Заради доверието, което ми гласуваха от клуба, заради невероятните тренировъчни условия, заради хората, с които направих доживотни приятелства, заради треньорите, които ме развиват всеки ден и прекрасните фенове!
Радвам се, че попаднах в такава среда с толкова опитни играчи, от които попивах цяла година, oт тeхните човешки и професионални качества.