Елена Чудотворна! Честит рожден ден!

ЕЛЕНА ЧУДОТВОРНА!

В живота човек прави много неща. Но най-важното е как и по какъв начин ще ги съхрани и остави до името си, докато не спира да създава още и още от себе си. Е, в това си брилянтна.

В годините много пъти съм се изразявала за теб, разказвала съм за теб, по същия начин съм и споделяла с хората, защото същината на работата ти е значимост, която не бих казала, че съм срещала в друг човек. Това прави взаимоотношенията ни и толкова остри, че да знаем и какво всъщност означава да обичаш майка/дъщеря по такъв чист, силен, непоколебим и истински начин. Когато казвам работа – имам предвид цялостното ти личностно влияние. Дори без конкретна задача. Но съвършено изработване като изпипана работа на всяко положение или обстоятелство, дело или човешко взаимоотношение.
За мен е и невероятно, и възхитително как не само носиш такава енергия, с която излъчваш всичко, което притежаваш, без съмнение в светосхващането ти, но и със същата тази енергия вадиш и най-неподозирани добрини, даровитости, умения и нрави в другите хора. Разбира се, само от тези, които ги носят, желаят да ги открият и преоткрият, и могат да приемат обич, сурова критика и предана подкрепа, истини и размах.
Когато обичаш, обичаш с всичко от себе си, без сметки! Когато отстояваш принципи, ги отстояваш, каквото и да ти коства, защото моралът за теб е име-критерий за поведение кой къде е в графиката! Когато проявяваш сила на характера, я проявяваш с тайминг-ретур, защото не приемаш и не допускаш несправедливост и безобразия. И тази ти манталитетна марка, обрисувана с благородство. Да си достойна във великодушието, доблестна в добротата, честна в изтънчеността. От врагове до приятели – Елена Станкова е красота, класа, интелект и истина!

Никога няма да спра да ти благодаря за всичко! Знаеш, че благодаря винаги и за трудностите. Защото те ни правят най-осъзнати, смислени и откровени в човешките взаимоотношения.

ЕЛЕНА БЛАГОРОДНА!

Обичам те!
Честит рожден ден, Коучи!

С обич,
Станислава-Владимира