За цъфтящото цвете, наречено “общност”!

Днес Петя Дамянова празнува имен ден!
Най-естественото обръщение към нея е Прекрасна. И всеки, който я познава, знае, че е точно такава. Самата тя е щастие, вижда красивото навсякъде, и от цялото си сърце й пожелавам да продължава със същността си да ни развива и мотивира, да не забравяме, че сме ХОРА.

Случайно избрахме днешната дата за среща, снимки и разговор за участието на семейството в новия брой 2022 на списание CODIFY.
За мен обаче срещата беше много специална, защото за първи път се видях с тези две слънчица – Йордан и Божидар. Когато пиша сега, отново се вълнувам, защото във времето, в което живеем, никак не е лесно да усетиш тази човешка чистота, която се излъчва от тях.

Говорихме си, смяхме се, прегръщахме се, разказвахме си, живяхме!
Живейте и Вие, всеки ден, с красивите човешки качества, които, вярвам, всички притежаваме, и на които трябва да се дава превес, за да може общността да е онова цъфтящо цвете, за което да се грижим всички заедно.

П.С. Получих специална кошничка с набрана лавандула и жълта роза “Децата на Джулия”, която е с невероятен цитрусов аромат, специално от Божидар от впечатляващата градина на Петя.

Благодаря Ви, че сте точно такива!

С обич,
Станислава-Владимира