Изящна звезда на изкуство – RONA Dance Club!

Добро утро, слънчеви хора!

Вчера прекарах близо четири часа на едно от най-красивите места, които съм посещавала. Бях гост на репетициите в културната и изящна звезда на изкуство – RONA Dance Club!

Танцуваха, ръкоплясках им, смяхме се, плакахме, прегръщахме се, разговаряхме – от всичко, защото животът е това. Особено когато чистота в отношенията е искреността да бъдеш и изразяваш себе си, с очарование и самочувствие, с уважение, за да носиш качествата да бъдеш и приятел, и опора. Така да градиш и подкрепяш КОЛЕКТИВ. А те са най-силният колектив, който можете да си представите. Колектив, който свети с най-яркия си мотив. Ръка за ръка, силно хванати, и рисуващи по сцената. Заедно и на сцената на живота.

Като гражданин, публика, творчески ръководител на списание CODIFY, като човек: ставам на крака да ръкопляскам, но най-вече да благодаря на Милена Налбантова и Росен Божилов, че следват призванието и мисията си да очертават град Хасково като пълноценна, престижна и потенциална културна среда за младите хора, защото общност като тази е общност-успех!

Станислава-Владимира