Искате да сте в топ форма? Ето какви витамини да приемате!

Искате да сте в топ форма? Ето какви витамини да приемате!

И така.
Когато сте в сполука, когато сте осъществили поставена цел или сте постигнали успех, резултатите от овладяването на целия този процес, като крайно достижение, изглеждат лесни за онези, които не са били до Вас. За онези, които не са били до Вас, за да изживеят всяко едно препятствие до върха, да бъдат част от страданията Ви, изпитанията Ви, болките Ви, за да си позволят днес привилегия по отношение на Вас. Защото всяко едно постижение, личностно или професионално, има своята цена, преминава през трудни избори и взимане на тежки решения. И всичко това е през силата на духа, дисциплината и саможертвата. А тази същественост е присъща на обичащите и вярващите. На чистите хора.
В този схващан чрез разума възглед, не са уредени отношения, които да позволяват на онези да въвират носа си в личния Ви живот, той е неприкосновена територия, в професионалното Ви израстване, без обоняние за самоуважение, нарушаващо също и общозадължителните обществени етични норми.

Но пък животът е величие, което ни дава възможност да сме в топ форма, като спазваме съвкупност от системни правила, така че да развиваме средата и да не нарушаваме пространството на личността. Това житейско величие отрича онова силно чувство на недоволство и злоба към положителните Ви качества и благоденствието Ви, а отправя фокус към стъпките, които подпомагат пътя на човека. Визия, вместо отлагане. Отговорност, вместо удобство. Етика, вместо емоция. Стандарт, вместо произвол.

И когато говорим тук за топ форма, знаем, че човек е устойчив тогава, когато е убеден в крайната цел като кауза, когато е сигурен в себе си и осъществяването на полза от труда. А упоритият труд и всеотдайната работа не са наказание – призвание са. Затова и някои се лутат между желанието да са на Ваше място и цената, която не са готови да платят.

И, разбира се, витамините за шампиони:

Витамин О – Отговорност
Витамин В – Вяра
Витамин А – Ангажираност
Витамин Д – Дисцилина
Витамин Е – Етика

Енергията, честната игра и достойнството Ви така са гарантирани! Успех, шампиони!

Станислава-Владимира Станкова