И други процеси в БФБ са съзнателно скрити поради непочтеността си!

Който и да спечели титлата този сезон, трябва да знае, че тази титла няма да има никаква стойност, никаква значимост, защото няма да бъде спечела чрез баскетболна битка на терена, честна баскетболна битка, която да установи кой е в най-добра форма, кой е с най-силен характер, кой е най-добре подготвен, кой е извоювал да бъде шампион.
Как Ви се иска да печелите такива титли, не знам! Поне всички разбираме, че спортната етика е само термин, а победната радост не идва от почтеността!

Глушков: “Не можем да си затворим очите при установяването на това нарушение”
А, не можете? Нима не го правехте през всичките години? Нима не продължавате да го правите за черното тото? Нима не обслужвате некадърно там, където Ви завърта в гръб интересът?

Сандра Велчева-Хънт: “Отборът носи отговорност той (Йордан Минчев) да не играе до получаване на Letter of Clearance.”
А Вие в такъв случай за какво сте? За какво има федерация, лига, органи? За какво взимате пари? За какво сте се накачурили, като така или иначе Ви диктуват всяко вдишване и всяко издишване! Играли сме тези мръсни мачове извън терена, и знаем кое как се ръководи, кой как се притиска и кой за какво се употребява. Но все още не става ясно защо това решение се взима чак след третия мач в серията.
За какъв мениджър на НБЛ да се говори, след като не може да обоснове собственото си решение, а се рови в хипотези за действията на “нарушителите”.

Аргументация – Слаб 2
Професионално управление – Слаб 2
Работа в името на българския баскетбол – Изключване от баскетболната карта

БФ Баскетбол, НБЛ,
мръсни сте, нечистоплътни сте, баскетболни злосторници сте, но не направихте и разликата между Тити и сегашните си настойници, защото сте слуги без познания и компетентност – когато Тити Ви дърпаше за носа, контролираше докъде да докара процесите, а сега сме свидетели на бясна селска скорост без спирачки, право към пропастта на българския баскетбол.
Покварата Ви засили, а Вие дори не си сложихте коланите!

Срам сте за всички български баскетболни носители на наследство, и за тези, които вече не са сред нас, и за тези, които днес се възмущават на безчестието Ви!

Тити от идеен водач на разрухата в българския баскетбол, днес има шанс да се изправи, очисти и да докаже, че е повече от средата на нещастниците и твърдо назове истината и само истината!

Задкулисието в този казус сигурно ни поверява, а и сигнализира на Министерство на младежта и спорта, че и други процеси в БФ Баскетбол са съзнателно скрити поради непочтеността си!

инж. Станислава-Владимира Станкова