Каква ти култура на екипност!

Има малки детайли в поведението на хората, които крещят всичко за светоусещането и културата им на екипност!

Прочетох интервюто на Таня Гатева, която вече не е част, треньор на Берое Стара Загора! В него е изказала благодарности на абсолютно всички за 7-годишния си престой там, но така и не се е сетила да благодари на Община Стара Загора и кмета Живко Тодоров!

Всички знаете, че Живко Тодоров е от малкото градоначалници, които подкрепят спорта си, че и правят всичко възможно морално и материало хората в тази сфера да са подкрепени!

Гатева явно е забравила и всички мероприятия, на които Общината е поздравявала и удостоявала клуба.

Но трябва да знае, че без подкрепата на Община и кмет пребиваването ѝ в Стара Загора щеше да бъде еднодневна екскурзия до Аязмото и обратно.

Да не оценяваш среда с възможности е чисто неуважение към тези, които са я изградили като такава.

Демонстрираното невъзпитание оставям без уважение, но това е доста тревожен белег на човек, запътил се към поста треньор на женския национален отбор. Когато минеш под “национален”, етикетът става тежка изискуемост, за която така или иначе тотаджийските рамене са хилави да устоят на честта!

Аз поздравявам Община Стара Загора и кмета Живко Тодоров във всичките им усилия, насочени към това Стара Загора да е спортен град. За разлика от Хасково!

Станислава-Владимира