Категоричен Румен Радев!

Категоричен, решителен, безапелационен Румен Радев!

Две точки особено, сондирани, разкирват същностна визия – ако Румен Радев създаде партия, ще застане начело, а каузата не предпоставя бутане на други хора отпред, и също така, че президентът е длъжен да има мнение, да упоменава политическа оценка.

Не успях да се справя само с обяснението как от опорката за смирения обединител Герджиков вдигна тона, увеличи говорните обороти пред електронната игра и вложи нервни окончания при експанзия за територия на мъжество. Така обаче не се доказва юначността. Непоколебимостта е неустрашимост срещу превъзходството, а не имитативна роля на друг емблематичен политик. На моменти Герджиков дори показа донякъде може би неосъзната аспирация да изземе функцията на водещата с апетит към задаването на въпроси. Плътност при многословие без детайлност по експертиза.
Също трудно приемам човек от академичните среди с толкова богат научен труд да не намира по-подходяща дума в конкретиката на изречена тематика от думата “неща”.
Герджиков няколко пъти изплака, че са му се присмивали и подигравали хората по заявена идейна политика, но на терен и в мрежата не се забелязва ирония точно в тази посока, в друга верояно да, но не и по тази линия.

Аделина Радева е диамантът на БНТ, добронамерена, но директна, артистична, но със сериозността, присъща за дебата.

🗳6️⃣

инж. Станислава-Владимира Станкова