На сцената: Елизабет Армен Амбарцумян

Елизабет Армен Амбарцумян, наричана още детето-чудо, абсолютист по природа, е носителка на над 30 национални и международни музикални отличия, а репертоарът ѝ се простира на три езика.

Невероятната Елизабет е на 6 години от Пловдив. Показва дарбата си, когато е едва на 2 години, а паметта ѝ и подготовката на нови песни за денонощие са повече от впечатляващи.
Елизабет, с изключителните си красота и талант, покорява и Неапол, където е отличена за Мини Мис Неапол и Евроталант 2022. На сцената, с ангелския си глас, успява да пребори участници от Италия, Мексико, Турция, Португалия, Тайланд, Малта, Румъния, Испания.

КАКВО ОЩЕ?

Елизабет превзема и Париж с изпълнение на “Облаче ле бяло”. И това, ако не е триумфален успех за България! Малката красавица печели два златни медала и статуетка Гран при след френско и международно гласуване в конкурса Les Etoiles de Paris 2023.
За четири месеца печели пет златни отличия и една сребърна Купа в международни конкурси. Заема второ място В Ларнака, взима златен медал В Букурещ и Белград, и златна купа В Лондон. Отличена е и с първа награда от Международния конкурс за поп и джаз пеене с международно жури “Абанико” в НДК. Печели още два златни медала в категория “Световен хит”.

Отразяваме и подкрепяме таланта, за да се знае като неоспоримо правилно, че младите хора са най-важни за България. А те, със своя принос, да мотивират и изграждат пълноценна и уверена за всички среда.

Очаквайте още новини за Елизабет Армен Амбарцумян!

ГАЛЕРИЯ