Не спираме да работим, защото заедно образоваме общността!

Elena Noble schooling e безплатна образователна платформа, създадена като проектна идея към Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”, с основна цел към подпомагането и изграждането на младежи с функционални компетенции, модерни професионални профили и допълнителни знания, приложими във всяка сфера на таланта.

Всяка години обогатяваме платформата с над 100 теми и лекции, като създаваме и нови пространства в различни образователни направления.

Elena Noble schooling Ви посреща в:

📌Личностно развитие
📌Гражданско образование
📌Чужди езици
📌Езикознание – български език
📌Литература
📌Родолюбие
📌Силата на българския език
📌Български автори
📌Приказки

Elena Noble schooling е онзи образователен аргумент, който ни позволява заедно да дебатираме, обменяме идеи и така да образоваме общността, от която сме важна част.

В Elena Noble schooling откриваме и списание CODIFY, което следва фундаменталната цел за грамотност и предаване на знания и умения. Списание CODIFY e първото по рода си в България, като е изцяло посветено на младите хора и тяхната мъдрост в изразяване с фундаментална цел за съхраняване на националната идентичност чрез грамотната употреба на българския език, което да бъде съотнесено като мека сила (мир) на комуникация в бъдещи партньорства и взаимоотношения, както и в международната бъдеща дейност на младите хора. Залягат основни тенденции като самочувствие чрез образование, уважение и взаимодействие, трансфер на знания и външна мотивация.

Списание CODIFY онлайн ⤵️
https://elenanobleschooling.org/codify
Списание CODIFY книжна версия ⤵️
https://elenanoble.org/комплименти/#book

Да посетим Elena Noble schooling, за да разберем Как да…

“За мен е предизвикателство, но и истински смислено удоволствие да осъществявам менторски програми и часове с младежи, защото поведенческият профил и базата от познания са изключителност в кариерното развитие на всеки млад човек. Винаги разговаряме, обсъждаме темите и лекциите равнопоставени, тъй като така се учим да мислим креативно и да сме смели и отговорни при взимането на решения. Най-важни остават общочовешките нравствени качества, които застъпваме, защото именно в тях се крие тайната на професионализма. Винаги мотивирам младите хора да се интересуват, да четат и да разсъждават, за да имат мнение, че да имат и резонни съждения към почтен градеж.” – инж. Станислава-Владимира Станкова (председател Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”, научен екип Elena Noble schooling, творчески и технически ръководител списание CODIFY)