“НИЩОЖНА” ЛИ Е ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, СЪЗДАДЕНА ЧРЕЗ “ЗАВИДНО” НЕВЕЖЕСТВО?

“НИЩОЖНА” ЛИ Е ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, СЪЗДАДЕНА ЧРЕЗ “ЗАВИДНО” НЕВЕЖЕСТВО?

Уважаеми граждани,
подкрепящи грамотната употреба на българския език, подобен вид разпасаност никога не може да гарантира сигурност и адекватно управление на криза.

📌С подобна тежка форма на неграмотност е невъзможно да се управлява и работното бюро в министерския кабинет.

📌С подобна тежка форма на неграмотност е невъзможно да се управлява криза, като проблемните зони водят до нарастваща несигурност, а нивата на кръга на кризата следва да завъртят първо пишещите и подписващите този документ.

📌С подобна тежка форма на неграмотност е невъзможно да се администрират посланията при управление на криза, особено в ситуации, които са далеч от рутинната комуникация.

📌Подобна тежка форма на граматическа неграмотност е огромно препятствие за структуриране на държавност, бизнес и регулатори.

Неграмотността зловещо е завлядала цялата държава, че потенциалът за учене от успехите и неуспехите е така далечен обект, а тази криза все още отчаяно очаква своето преодоляване.

П.С. Уважаеми приятели, подкрепящи грамотната употреба на българския език, вероятно ще откриете и нередности по отношение на членуване, форматиране, смислова употреба на думи и прочее.

инж. Станислава-Владимира Станкова