Огромен скандал, огромен срам!

ОГРОМЕН СКАНДАЛ, ОГРОМЕН СРАМ!

Това е продукцията на гражданската квота на ГЕРБ Хасково, като с този позорен маниер се управлява целият град!

Общинският съветник от ГЕРБ Делян Делчев в изпуснатите си нерви, неприличен тон и циничен речник от среда на местен парламент, обръща вълната на безобразието си към друг общински съветник, Георги Пеев по време на изказване, с думите: “Айде, марш оттука”!
Не само това! Той си позволи да постави под определението “глупости” решение на Министерски съвет!

“Айде, марш оттука!” казвам аз на целия сив сектор в град Хасково, на погазването на правилата и законите, на своеволията от всякакво естество, които деградират и деструктират нормалното съществуване на гражданите, и унижават всеки ден стандарта на живот!

“Айде, марш оттука!” казва ли Делян Делчев на всички хора, дали гласа си за Георги Пеев, защото #оставката е неизбежна, но и нелечима безпардонност при закрепянето му като кърлеж в тъканта на града?

Аз искам оставката на всеки един такъв самозабравил се и емоционално нестабилен “управленец”, защото Вашите безобразия край нямат, а децата на Хасково нямат време да Ви дават кредит доверие за цели, извън тяхното развитие в страна членка на ЕС! Вие сте грозният пример на едно разюздено и с години развъждано порочно общество!

“Айде, марш оттука”

инж. Станислава-Владимира Станкова