От днешното предаване

Премиерът Николай Денков:
Добър ден на народните представители и на българските граждани, които гледат това предаване.

Иии, водещ на предаването, лошото ченге на политическата карта – Николааааай Денкооооов! Тук си представете и леко музикално оформление на патосното представяне на този, който не познава Алексей Петров и не е чувал за срещи с него, докато Борисов обясни днес за провеждани такива.

Точно колкото са далеч от доброто управление, точно толкова далеч са и от строгата принадлежност на политическия професионализъм.

Законотворци на поправката на поправката, взимайки решения да си бършат носа, докато друга част от тялото им е за хигиенизиране.

Повечето днес изглеждаха все едно са центрофугирани на сухо. По едно време помислих, че сме на колективен предизборен митинг, докато накрая самите те не осъзнаха, че с всичко декларирано и отпратено към обществото аргументираха какви бедствени за народа политици са. Вариклечковци и сребролюбци!

По-алчни, некадърни и безобразно нагли хора там не се сещам да са струпвани, ама и по-незаинтересовани от живота на хората. Лъжат, много лъжат, почти за всичко лъжат! Знаем, че лъжат, защото животът на терен не лъже.

Станислава-Владимира