Положението “Политическа криза”

Всеки, в лично или вътрешнопартийно удобство, употребява положението “политическа криза” с цел опонентна заплаха и/или контрааргументативна защита.
Кой е прицел на заплаха, като се забравя или не е известно поради липса на фукнционален образователен процес, че не са налице основни обстоятелства и признаци на фактическата конюнктура “политическа криза”.
След приключването на изборите на 4 април при първа политическа сила ГЕРБ-СДС представителите на коалицията публично и звучно застъпваха тезата, че тези избори са честни. Изхождайки от тези твърдения, можем да заключим, че легитимността е действителна, което отрича наличието на “политическа криза”.
Същевременно в динамиката на протестите от 2020 година не се наблягаше на тази формулировка при налично основание, като отново материята се оказа непреодолима, а националната готовност препарира адекватната обратна връзка.
Друг важен акцет при изброяване на белезите е, че те са свързани по същество и обединени в образа на една партийна структура, като подобна изолация разкрива потенциала на останалите обявени политически субекти, което дава зелена светлина за актуализация и обновление на класата.
“Политическата криза” преминава неосъзнато за някои агенти, и не се реализира дори случайно попадение в автентичното й проявление при приложение и изказване!
Предпоставки за “политическа криза” също са неграмотността, простотията и неначетеността на представителите в политическия ни спектър, като най-изявените труженици по този контрур са високопроцентните извлечения от ПП ГЕРБ!
Недоволството на народа се генерализира след инертното си постановление, като вече сме в нова фаза при дело на пълноправие, осъвременяване, нормализиране и просвещение!
инж. Станислава-Владимира Станкова