Председателят на Общински съвет Хасково Таня Захариева за пореден път доказа че е емоционално нестабилна

Председателят на Общински съвет Хасково Таня Захариева за пореден път, водейки редовна сесия днес, доказа на гражданите, че е емоционално нестабилна, както и крайно некомпетентна в морето от думи, които използва, като непознаването на значението на думите е доказателство и за двойния стандарт, който Захариева демонстрира, забравяйки отговорността към всички избиратели.
Да се размятат послания, употребявайки гражданите на Хасково, за дълга към тях, е грозна проява на подстрекателство, което не кореспондира с липсата на химна на града в началото на всяка сесия, а и на Република България. За сравнение, отбор, който закрихте, исторически и единствен колективен шампион на Хасково, през всичките години на съществуване не си позволи нито веднъж да започне свой мач без последователността ХИМН НА ГРАД ХАСКОВО – ХИМН НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
Томислав Дончев днес ясно заяви, че хората в политиката е недостатъчно да са само експерти, следва със задължение да имат и политически #познания. В случая в Хасково – липсват и двата компонента.

инж. Станислава-Владимира Станкова