Предстои балотаж за президент на Република България

Предстои балотаж за президент на Република България на 21 ноемрви, тази неделя.

Като избирател търся, искам не само да се гордея с представителните ни лидери, но да нося и самочувствието от тази депутация. Стойката им да е излъчване на държавност, издръжливост, способност, отговорност.

Президентът на Република България, като главнокомандващ, да е синхронизиран със силата на същата си функция, като мъжеството в този ред е подчертано по значимост. Нравствената му пълноценност да е съзидание, което да е щит срещу рискове и заплахи, познавайки себе си, да познава и народа си. Задължително държа на диалект в нищожност, на правилен български език, на грамотност и смисленост по отношение на комуникиране на средата и обстоятелствените й пояснения.
Категорично отричам липсата на самообладание, показваща грозното лице на личностната същност, клише манипулациите и опорките без действителна електорална опора.

Корнелия Нинова е доказателството за нечистите и нагли взаимоотношения в политическото ни задкулисие, което храни формирането на подстрекателство към нечистотии между избирателите.

И да не забравяме, че образованието достига своята ефективност само ако силата на характера е в режим по настройка лидерство-добродетел.

Румен Радев 🗳6️⃣

“Повечето хора в действителност не искат свобода, защото тя предполага отговорност, а хората се страхуват от нея” (Фройд), ала “Свободата е основата на демократичната държава” (Аристотел).

инж. Станислава-Владимира Станкова