Предстои избор за нов президент на БФБ

🗳Утре (16 ноември 2021) предстои избор за нов президент на БФ Баскетбол.

🏀Утре е денят на честта, на мъжеството, на истинските носители на българската баскетболна ДНК.
Управлението на сегашния президент на федерацията е в системен ход на въвличане от криза в криза, като по времето на Георги Глушков открито започна да се говори за незаконни залози, президенти на клубове упражняваха съвест на детектори на лъжата, а състезатели дори признаваха участието си в уговорени мачове.
Друга огромна криза е създадената такава в цялото женско направление, като там бе заличен златен път на грандове, държали нивото на женския ни баскетбол през годините престижно. Стигна се до унижението, до понижението историята от олимпийски медалистки да стигне до пародиране на средата като цяло.
Мъжкият ни елит пък се клати на ръба на оцеляването успоредно със съмнителна репутация!

Вълнението на мътните води в българския баскетбол може да въвлича, дави, но прогрес без характер не съществува на картата, на която и да е историческа битка. Съучастието в злодеянията на гърба на българския баскетбол не отсъпва пред идейните водачи.
Търговската дейност по злосторничество с националната фланелка не търпи друго освен заставане лице в лице с истината и противодейстие на поругаването!

Гласувайте по съвест към българския баскетбол, защото неговото бъдеще е отговорност, отредена на смелите!

Можете да се изправите и да вземете правилното решение или да изберете да останете вечно наведени!

Успех в каузата, г-н Владимир Боянов!

инж. Станислава-Владимира Станкова