Радостина Циркова

“Днес ще Ви представя четири лица” продължава с Радостина Циркова и с нейна мъдра мисъл: “Знанието дава свобода. Борбата за знания пък те изгражда като личност, която знае, че е постигнала всичко със собствени усилия.”. Вярва, че е дошло време образовани хора да управляват тази страна, дисциплинирано и организирано.
Родена и израснала в Хасково, възпитаник на СОУ „Васил Левски“ и ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“. Завършва бакалавърска степен по „Международни отношения“ в Софийския университет, а най-високата й образователна степен е „магистър“ по „Европейски въпроси“ от най-стария университет в Европа, в Болоня, Италия. Стипендиант на Фондация Италия-САЩ за онлайн магистратура по “Глобален маркетинг и комуникации”. Радостина е победител в международен конкурс на “Кока Кола”, като са избрани само 5 участници от целия свят. Учила в Италия, живяла и в Брюксел, докато е стажант в Европейския парламент. Сега Радостина е продуктов мениджър в най-голямата световна компания за производство на електроника.

Грамотността й е впечатляваща, държи на одухотворяването чрез поезия и писане, като вярва, че такива дейности са много необходими в смутните времена, в които живеем. Неизменна част от житейската й мотивация, като млада и активна личност, е надеждата за светлото бъдеще на България.

Инрервюто й тук дава силата да се вярва, да се дава доверие на млади хора като Радостина Циркова.
https://elenanoble.org/радостина-циркова-teamteachers/