РБ “Христо Смирненски” – CODIFY Хасково 2023

Регионална библиотека “Христо Смирненски” Хасково в CODIFY – Хасково – културната среда на талантите…изкуство…спорт…и още…

🗓️1 ноември 2023 – Ден на народните будители

70 години Регионална библиотека “Христо Смирненски” – Хасково

“Уханието на просвета и просветление във всяка библиотека ни пренася в светове на знания и изкуство, събирайки и малки, и големи. В този смисъл, наш ангажимент, като общност, е да влагаме усилия заедно, да подпомагаме и да се грижим за Регионална библиотека “Христо Смирненски – Хасково като основно обществено средство за изграждане на културни ценности. Благодаря на директор Анна Щилянова за всеотдайността в работата, както и на целия екип на библиотеката.” – Станислава-Владимира Станкова /председател Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”; творчески и технически ръководител списание CODIFY/

Читалня №1

По инициатива на Антон Атанасов, председател на Гражданско сдружение “Родопско утро“, Читалня №1 беше преименувана на Зала “Атанас Ванчев дьо Траси”.

“На тържествена церемония тази година бяха връчени 22 членски карти “Посланици на библиотеката” на хора, които подпомагат работата на културния институт, с което продължава традицията, стартирала през 2013 г. Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна, в лицето на Станислава-Владимира Станкова, бе сред тях.” (elenanoble.org)

С благодарност към Регионална библиотека “Христо Смирненски” Хасково за отношението към децата и изградената среда, в която образователният процес е щастие и забавление.

Списание CODIFY можете да четете онлайн тук https://elenanobleschooling.org/codify, а комплиментите книжна версия Ви очакват тук https://elenanoble.org/комплименти/#book.