Самоунижил ли се е женският ни баскетбол?

Предстои да разберем в петък в последната трагикомична серия от женския финал, неотразен от Българската Национална Телевизия в нито един от четирите мача, изиграни досега, за да им спести и трагедията, и комедията.
Чудят се привърженици и зрители защо никой не му каза на този кмет за втора поредна година да не се разкарва по заралийски. Той си знае, че ще е домакин в пети мач, и на него да му се чуди човек. Или жонглирането достига до типичната си част на номера, че хората да си кажат: “Е, няма как да е вярно, след като и кметът е дошъл!” Няма, няма, ама залогът е голям, а страстите низки.
А и нали самият президент на БФБаскетбол не е приготвил медалите за по-рано. Абе, всичко върви по план. Остава да видим дали полигамията ще запази своята конфигурация. А какво ли ще стане с вълка, агнето, но най-жалко е за стадото. Всичко това е с привкус на мармалад, ама като в онова предаване, в което има два стола и по един от отбор. Ще ги питат “Вярно ли е, че…?”, а те ще се споглеждат преди всеки отговор!

инж. Станислава-Владимира Станкова