Скъпи старозагорци, не заслужавате подобно представителство!

Скъпи старозагорци,

отдадеността Ви към родния град Стара Загора и неговото отстояване може само да заслужи уважение и адмирации. Имате и моето възхищение, наблюдавайки Ви! Особено тези от Вас, които познавам!

Не заслужавате представителство като това в лицето на Атанас Михнев! Не го заслужава и страната ни!
Вероятно увличането по маската на лицемерието е подвела много хора да дадат доверието си, респективно гласа си, на ПП. Но доверието не може да е подарък! Следва да се изисква заслуга за неговото спечелване!

Подобен поведенчески упадък, който не знае какво е държавна отговорност, какво е срам, доказа, че Ви анулира като значимост и важност в управленския си марш, отказвайки общата среща, свързана с проблемите, които стоят пред общината.

Ноторно важно е всеки избирател да поставя изисквания и критерии, да наблюдава и анализира, с помощта на експерти в сферата на политологията, всеки един кандидат, защото народното представителство както може да конструира и реализира благоденствие, така може да засили държавата към разрушителни за хората трасета! Последното се случва! Нечувано досега!

Изискването е за нулева толерантност към неадекватността на сегашното управление, която е в разрез с общоприетия морал.
Позор, безчестие, излагане – #Оставка

Такива кадри биха могли да минат за почтени само при тези, които не ги познават, ама цял народ вече не само гледа! Знае! Бунтува се! Срам не ги лови, но хората беснеят от низостта им към държавата!

инж. Станислава-Владимира Станкова