Списание CODIFY – иновация в комуникацията

Списание CODIFY – иновация в комуникацията

Списание CODIFY, което следва фундаменталната цел за грамотност и предаване на знания и умения, e първото по рода си в България, изцяло посветено на младите хора и тяхната мъдрост в изразяване с фундаментална цел за съхраняване на националната идентичност чрез грамотната употреба на българския език, което да бъде съотнесено като мека сила (мир) на комуникация в бъдещи партньорства и взаимоотношения, както и в международната бъдеща дейност на младите хора. Залягат основни тенденции като самочувствие чрез образование, уважение и взаимодействие, трансфер на знания и външна мотивация.

Списание CODIFY не е продукт на материалното, това е произведение, което крепи, укрепва, застъпва и цели да запази във времето непреходни морала, разбирателството, но и културния дух за възпитателен и примерен мотив в индивидуалността човек към човека! Нещо уж абстрактно, чуждо и далечно за непросветения, но пък най-съкровено в просветния път на отговорността и принципността!

Списание CODIFY е носител на удовлетворение от положен труд и реализация, като най-важни са високите качества на всеки млад човек, който пише, разказва и е част от колектива на списанието, където талантът и трансферът на знания бележат същността на съдържанието и целите – бележат потенциала на всяка индивидуалност за изграждане на екипни постижения!

За списание CODIFY: “Вашият труд и отдаденост към същинското в обществото са безценни! Благодарим за честта и подкрепата към младите хора! На талантливите деца им е нужно толкова малко от правилните хора, за да получат крила и толкова много обич и подкрепа, за да повярват в себе си и да бъдат успешни!”

“Станислава-Владимира Станкова – посланник на детския талант и успех!”

“Толкова е красиво и мило, когато младият талант бива открит и признат. Благодаря, Станислава-Владимира!”

Много хора определят списание CODIFY като най-позитивното и вдъхновяващо списание, което са чели някога – вълшебно четиво. Нестихващо вдъхновение. Описват CODIFY като лъч светлина, показващ истинската мъдрост и добрия пример за сила, воля, доброта. Списание CODIFY отчитат като уникалност, достойно за уважение.

Списание CODIFY и просълзява: “Всяка история ме просълзи, от смесени чувства, но докосващи, просълзи ме този млад ентусиазъм, който е добрият пример, както за млади, така и за всички нас! Повече съмишленици в тези каузи, повече сила в обществото!”

Списание CODIFY е и незабравимо изживяване: “Списание CODIFY е вълшебство, защото всичко от самата покана до днес се превърна в едно незабравимо изживяване за нашето семейство. Толкова разбиране, толкова усмивки, толкова чистота и сърдечност. Списание CODIFY не може да се опише с думи, трябва да се прочете и почувства! Списание CODIFY е пример!”

За други списание CODIFY е красива кауза: “CODIFY – страници, изпълнение с любов, смисъл и вдъхновение за малки и големи! Списание CODIFY е една красива кауза, която запознава читателите с живота и мислите на български деца по света и у нас!”

CODIFY стигна и до Мадрид: “Списание CODIFY е и в дома на Витамините в Мадрид, благодарение на своите прекрасни феи, които правят магии, за да може образованието да продължи да бъде най-ценната спестовна сметка, която ние като общество можем да завещаем на децата си! Витамина Маги, Валентина Витамина и Фамилия сме ви безкрайно задължени и от сърце благодарни за положените усилия! Завинаги сме част от голямото семейство на CODIFY, обичаме ви!”

Списание CODIFY е ЧОВЕЧНОСТТА: “Отношение, душа и разбиране! Няма религия по-голяма от ЧОВЕЧНОСТТА! Адмирации за Колектива на списание CODIFY, за тези, които не афишират никога кои са, но учат другите да бъдат себе си. И никога нищо не очакват, защото отиват и си взимат онова, което искат! И за философията, че “Трябва да даваш с удоволствие и да приемаш с благодарност”! БЛАГОДАРЯ! Уникално по своята същност CODIFY – Еквивалент на отношение, душа, разбиране и емоционална интелигентност!”

Списание CODIFY e уважение, подкрепа, приятелство и взаимодействие: “Tолкова се радвам, че те има теб, Станислава-Владимира Станкова, за да ни показваш тези прекрасни, борбени, амбициозни, смели, търсещи, постигащи, можещи млади българи. Това ни дава надежда, че България ще пребъде, но трябват още мотивиращи и вдъхновяващи хора като теб, прекрасна Сани! Обичам те!”

Обичам CODIFY!

Станислава-Владимира Станкова
/председател Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”/
/Творчески и технически ръководите списани CODIFY/

Списание CODIFY онлайн ⤵️
https://elenanobleschooling.org/codify

Списание CODIFY книжна версия ⤵️
https://elenanoble.org/комплименти/#book

Elena Noble schooling e безплатна образователна платформа, създадена като проектна идея към Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”, с основна цел към подпомагането и изграждането на младежи с функционални компетенции, модерни професионални профили и допълнителни знания, приложими във всяка сфера на таланта. Elena Noble schooling е онзи образователен аргумент, който ни позволява заедно да дебатираме, обменяме идеи и така да образоваме общността, от която сме важна част. В Elena Noble schooling откриваме и списание CODIFY.