Събуди ли се вицепремиер Константинова?

Вицепремиерът Калина Константинова обяви, че е поискала оставката на цялото ръководство на “Български пощи”. По думите ѝ дружеството умишлено е водено към фалит, било е системно недофинансирано, а трупащите се проблеми са били неглижирани. (БНТ)

Кибератакуваното дружество “Български пощи” ли събуди Константинова, да я присети какъв приоритет е заявила преди месеци пред обществото?
Защо изобщо тези оставки не са поискани досега?
С какво се е занимавала Константинова през целия този период?
Кибератаката идва в удобно време или къдравелка си спомня наговореното чак сега?

С течение на политическата динамика на Константинова следва да й просветне за какво е избрана, че трябва да замени филмовото кискане с всекидневна и неуморна работа с отговорност към хората.

Нека се поучи от колегата си Радостин Василев, министър на младежта и спорта, който от ден първи пое стратегическото си управление, с ясни план и методика, предприе своевременни дейстия по смяна на ключови позиции по дружествата на база нарушения.

А ако този поучителен пример не й допадне, нека вземе предвид дори колегата си Събев, който прояви комична инициативност, макар и за краткото въздушно удоволствие София-Скопие.

Срамният й дрескод подбор за политическа сцена явно разголва нищожната й експертност, но пък блокира всякакъв професионален инстинкт.

инж. Станислава-Владимира Станкова