Това е Никол Стоядинова!

Това е Никол Стоядинова.
Това е Никол Стоядинова, с която се гордея!

Тъй като й предстои НВО това лято, днес се свързах с нея, за да проверя как протича подготовката й, как се чувства. А тя ми отговори така:
“Добре съм. Почти всеки ден съм на уроци, дават ни много домашни, пробни изпити и общо взето почти само уча. Но съм много доволна от резултатите ми по всички предмети! Ученето си заслужава и се радвам, че го правя с удоволствие! Винаги, когато съм много изморена, се сещам за разговорите с теб! Преследват ме твоите думи, че ще се справя, усмихвам се и продължавам да уча! Много съм благодарна! Не съм забравила да мисля и за новите идеи, които ни предстои да реализираме лятото! Нямам търпение! С обич, Никол! ❤️🥰🌍”

Споделям с Вас, за да изразя смисъла от целите на Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”, а именно – да трансферира знания, да гради среда на уважение, да работи с младите хора да са осъзнати в образователния процес, да го преминават приключенски и с любознание! А Никол е точно такъв млад човек. Пример за възпитание, поведение и отношение с хората, пример за целенасочена мотивация в образованието!

Никол, вярваме в теб!

инж. Станислава-Владимира Станкова

Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”
Elena Noble schooling
списание CODIFY