Феодали и потисници на хорското съществуване има във всеки един град.

Феодали и потисници на хорското съществуване има във всеки един град.

За Хасково отдавна се знае, като бе признато и от съда, с който орган ПП ГЕРБ често обича да заплашва, особено тези със силно развито чувство за справедливост. В Хасково не бяха гейтове, не бяха бизнесмени, криволичещи от закона, не беше превземане на общинска структура, на областна структура, не беше завладяване на предприятия, не бяха спуснати назначения, не беше обслужващ характер, не бяха обществени поръчки, не бяха опорочени конкурси и какво ли още не. Задух от поквара и безчестие.

Комисията по ревизия има какво да открие в общини и местен бизнес на територията на цялата страна.

Личните ми разочарование, огорчение и шок от събитията и участниците са вътрешна емоция, но вероятно изпитвана от много хора. Не съм допускала, че допустимостта е изродена с такъв размах. Сигнализирам за проблеми, отклонения и похищения от 4 години на тези, които се кълнат във вярност, а са най-крупните държавни друговерци. И не спирам да повтарям, че всички национални катастрофи са тежка и обременителна история заради дружините предатели и продажници, при които съразмерността в съприкосновение малокултура и престъпност е забрава на постоянната стойност на житейската догма.

Връзки с обществеността, областни координатори, кметове, областни управители, бизнес, министри, министър-председатели…измяна…par excellence.

Благодаря на всички, които избрахме трудния път, които се изправихме след всички задкулисни удари, които устояхме и не позволихме въвличане в безчестните практики, и за които вярата, ценностите и достойнството винаги са първо мерило, борбата за справедливост!

инж. Станислава-Владимира Станкова