CODIFY sport Хасково 2024 – Знаменито издание

👑Знаменито издание
Това е то, което предстои.

🗓️Списание CODIFY sport Хасково, специално за Деня на Хасково на 8 септември 2024!
И тъй като спортът е култура на развитото общество, в изданието обръщаме внимание на трите вида спорт в град Хасково – тенис, футбол и баскетбол – като Ви срещаме с историческите достижения на част от хасковския спортен елит.Разбира се, срещаме Ви и със специални гости на броя, подготвили сме Ви интервюта, рубрики и послания със смисъл към всички граждани и гости на града.

Неизменно обаче, в подкрепа на таланта, обединяваме и интегрираме младежкия потенциал като хранителност на хасковското бъдеще.

Не само аплодираме достиженията като културна, спортна и обществена стойност на обществения живот, но отбелязваме значимостта на хората за град Хасково и значимостта на град Хасково за хората.

Подкрепяме културните ценности за физическа активност, професионален спорт, образование и грамотност, защото едно развитие е протегната ръка от успелите към даровитостта – от поколение на поколение.

🇧🇬Изказваме специални благодарности на най-добрия български тенисист за всички времена – Григор Димитров – че прие поканата ни да подкрепи изданието чрез характера си да успява, и за пореден път доказа обичта си към родния град, доказва винаги, че носи #ХасковоВсърцето!

Списание CODIFY можете да четете онлайн тук https://elenanobleschooling.org/codify, а комплиментите книжна версия Ви очакват тук https://elenanoble.org/комплименти/#book.